Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

cf3

Friska tankar om livesänd avgörande match

Lördag blir en spännande dag för alla som gillar fotboll och som stöttar FC Trollhättans kamp för att ta steget från division 2 till division 1. Då möter nämligen FCT på bortaplan Lunds BK.

De 34 milen till Lund behöver inte hindra dig från att följa matchen. TTELA:s team Johanna Josephsson och Jonas Myrholm är på plats för att ge dig som tittare hela matchen live på ttela.se.

Matchen startar klockan 14.00 och en stund före drar direktsändningen igång för dig som har en digital prenumeration. Om du inte redan skaffat en prenumeration – gå in på ttela.se och gör det!

För dig som redan i dag prenumererar på TTELA ingår redan allt innehåll. Du behöver bara skapa ett konto och logga in för att ta del av våra unika lokala nyheter.

Förra helgen direktsände vi FCT:s kvalpremiär mot Eskilsminne för alla prenumeranter. Sändningen lockade många tittare, vilket jag tror att lördagens match också kommer att göra.

Om FCT vinner är alltså laget klart för division 1. Om de spelar oavgjort eller förlorar är det ändå inte kört, men då måste vi vänta en vecka på resultatet från matchen Eskilsminne – Lund, lördag 4 november. Du läser mer om detta på sportsidorna.

I veckan direktsände vi också från Nevs presskonferens på Högskolan Väst. Det var bland annat näringslivsreporter Joachim Flodin som var på plats för att berätta live om Nevs och Didi Chxings gemensamma satsning och för att intervjua vd Stefan Tilk, statsminister Stefan Löfven och Didis vd Lui Haijing.

TTELA har under hösten direktsänt vid ett flertal tillfällen och vi kommer att fortsätta med detta - både gällande matcher, från viktiga lokala presskonferenser och inte minst från aktuella lokala nyhetshändelser.

Som chefredaktör och publisher på TTELA är jag otroligt stolt över hur våra medarbetare snabbt och entusiastiskt lärt sig att livesända. Tiden är sedan länge förbi då det som journalist räcker att kunna skriva en text eller ta en bild.

Glöm inte att tipsa oss om det som intresserar dig mest – så att TTELA:s proffsiga journalister kan granska för att bidra till en förbättring eller berätta för att inspirera andra!

Mejla [email protected] eller mig på [email protected].

Eller kom till oktobermarknaden i Vänersborg, där jag och ett team från TTELA är på plats under lördagen.

På återseende!

MEST LÄST