Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

sdltb6d59d2-nh

Öppnar Postnord brev och tar innehåll?

Brevet nådde adressaten först på tisdag och var då öppnat och länsat på dess innehåll. Det var öppnat på en av kortsidorna och kortet inuti var sönderrivet.

För drygt en månad sedan sände jag ett brev till en släkting i Dalsland. Det innehöll bland annat en platt sak, cirka 0,5x6x3 centimeter. Jag placerade den lilla platta saken i ett dubbelvikt kort, tejpade igen detta och lade det i ytterkuvertet. Sedan postade jag det en söndagseftermiddag i Oden, i brevlådan utanför Matmor.

Brevet nådde adressaten först på tisdag och var då öppnat och länsat på dess innehåll. Det var öppnat på en av kortsidorna och kortet inuti var sönderrivet. Kortsidan var igentejpad.

Vid kontakt med Postnord tvivlade den svarande personen på att det var öppnat, utan trodde att någon vass kant gjort så att det gått sönder och föremålet fallit ur. Någon chef ville inte prata, utan en reklamation  skrevs och Postnord skulle höra av sig om cirka en månad.

Kanske var det en mus i postsäcken som gnagde och rev upp brevet och kortet och kilade iväg med föremålet. Sedan har en annan sorterare tejpat igen kuvertet, så att min släkting i alla fall fick brevet utan innehåll.

No more letter, Emarenci

 

Har du synpunkter på insändare? Eller vill du tycka till om något annat? Använd vårt insändarformulär eller läs mer om hur man gör här.

MEST LÄST