Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Du gör mig illamående

Din insändare gör mig illa­mående! Vissa föds med intelligens eller till ett liv i lyx och överflöd, andra till mindre intelligens och kanske fattigdom.

Replik
Svar till Olof Hagner (19 mars 2017)

Vissa föds med svåra handikapp och sjukdomar och många andra får det under livets gång. Själv drev jag ett litet företag i 35 år innan det tog slut efter en svår trafikolycka, och du gnyr över för höga skatter.

Sverige är ett av världens rikaste länder, vi har flera mångmiljonärer och miljardärer än någonsin, banker och många företag tjänar enorma pengar, vi reser på långsemestrar utomlands och köper nya bilar, och du gnyr över höga skatter. När vi blir gamla och sjuka ska många lågavlönade vårda oss betalda med just skattemedel, och du gnyr över höga skatter.

Alla våra pensionärer, fattigpensionärer och sjuka eller skadade har i princip inte fått någon ökning sedan 2003, samtidigt som den disponibla inkomsten för en normalinkomsttagare har ökat mycket kraftigt under samma tid, och du gnyr över höga skatter.

Om Sverige nu är så bedrövligt, varför tar du inte ditt pick och pack och flyttar till något annat land där du kanske får med dig dina pengar i en vagn när du en gång dör?

Själv är jag glad för alla som tjänar pengar och får det bra, men pengarna måste också räcka till den allmänna välfärden där alla i landet räknas in.

Leffe

MEST LÄST