Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Något att fundera på

Krisen inom sjukvården får stora rubriker och bespottas av alliansen, ändå styrs väl bland annat våra största landsting med katastrofen Karolinska/Stockholm och VG-regionen av just alliansen med Moderaterna i spetsen.

Privata skolor tar ut stora vinster av skattemedel och nu visar det sig att eleverna i privata skolor med bättre betyg än i kommunala skolor ändå klarar sig mycket sämre i högskolorna.

En av förgrundsfigurerna i Metoo, den i TV mycket kända kvinnliga advokaten Massi Fritz är inte alls vad hon verkar vara enligt granskningen 200 sekunder med Robert Aschberg, där girighet, dålig moral och anställningsförhållande är en katastrof.

Exemplen är många och skulle säkert bli ännu flera vid en ny alliansregering. De rödgröna gör också fel, privata alternativ under ansvar är inte fel, men skall det stora flertalet i samhället må bra så måste nog alla hjälpa till efter ekonomi och bärkraft utan den girighet som ökade efter förra alliansregeringen och som tyvärr präglar samhället även idag.

Vi köper mera nya bilar än någonsin, vi åker på dyra utlandssemestrar mer än någonsin, samtidigt som sjuka och gamla pensionärer, våra föräldrar, mor- och farföräldrar inte får den vård och omsorg som de har rätt att kräva. Vill vi ha det så? Något att fundera på.

Leffe

MEST LÄST