Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

session3

Så sorgligt för oss årsrika

Det är så sorgligt för oss två årsrika fritänkare att vi i dag har en ny generation politiker som saknar förmågan att samarbeta med varandra i kommunpolitiken i Trollhättan. Det är så sorgligt att lyssna på de hätska debatterna i fullmäktige som påminner alltför mycket om likadana debatter i riksdagen mellan regeringspartiernas socialdemokrater och miljöpartister och oppositionens moderater, centerpartister, liberaler och kristdemokrater.

Så sorgligt att vi i Trollhättan har en medelåldersgeneration politiska makthavare som saknar respekt för varandra - som i stället för att drömma om ett kallbadhus i Trollhättan - slöjförbud för muslimer i kommunala jobb eller en linbana mellan resecentrum och Innovatumområdet skulle tillsammans jobba för oss alla Trollhättebors bästa.

Mer än någonsin saknar vi tiden med socialdemokraten Gert-Inge Andersson och de andra ledande politikerna som lyssnar både på varandra och på oss trollhättebor. Bättre kan ni i dag. Vi ser fram emot att inför höstens val, ansikte mot ansikte, möta er i äkta politiska samtal på gator och torg i Trollhättan.

Leena Lindasdotter och Perolof Båderud

MEST LÄST