Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Vänersborgs brakande knuttar

I många år, kanske över generationsväxlingar, kör ett antal mc-ägare med enormt oljud genom fejkade ljuddämpare och i konstanta överfarter på Edsvägen mot Överby eller Båberg.

I många år, kanske över generationsväxlingar, kör ett antal mc-ägare med enormt oljud genom fejkade ljuddämpare och i konstanta överfarter på Edsvägen mot Överby eller Båberg, med starter mest från korsningen Edsvägen-Lyckhemsgatan. Man undrar om ett flygplan håller på att störta.

Ingen verkar bry sig, man har väl tröttnat, eländet är ett naturligt inslag. Vi andra normaltrafikanter kan inte bete oss så här utan att körkortet sitter löst. Vissa bilförare gör likadant.

Nu behövs åtgärder för att lära de här personerna miljö-, ljud- och trafikvett. Samhället är totalpassivt, speciellt kvällstid. Det är mycket bullrigt och avgasrikt där på grund av trafikintensiteten, speciellt tung trafik. Vilka med trafik- och miljöansvar ingriper?

Omkring är det bostäder och idrottsmiljöer där en tystare omgivning behövs. Att sådant här kan hålla på år efter år är obegripligt.

Didrik

MEST LÄST