Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

TTELA:s publisher Cecilia Frisk. Bild: Stefan Bennhage

om 1 000 nya prenumeranter

Sedan TTELA:s start med digitala prenumerationer i mitten av augusti har vi fått 1 000 nya prenumeranter.

Det här är en text från TTELA Ledare. Ledarredaktionen är oberoende liberal.

  •  Grattis till dig som har startat en ny digital prenumeration och fått del av vårt unika utbud av lokala nyheter på sajten eller via nyhetsappen!
  •  Grattis till dig som redan har en prenumeration av TTELA! Du behöver bara skapa ett konto och logga in så har du som prenumerant tillgång till allt vårt innehåll – i papperstidningen eller via e-tidningen samt via sajten eller mobilen.
  •  Grattis också till oss, som härmed ökar vår möjlighet att med sunda finanser fortsätta granska, bevaka och berätta om lokalt viktiga frågor här i Vänersborg, Lilla Edet, Trollhättan och Mellerud!

Med andra ord nyheter med närvärde!

Ett fåtal läsare, som vi möter bland annat på Facebook, tycker fortfarande att vårt digitala innehåll ska vara gratis. Precis som jag skrev för några veckor sedan skulle dock dessa troligen inte ens tänka tanken att gå ut från en butik utan att betala. De skulle inte heller be snickaren att bygga den nya verandan utan att betala henne. För så kan varken små eller stora företag som vill leva vidare skötas - och inte heller vårt mediehus.

Jag är otroligt stolt över det arbete med lokal bevakning som våra journalister utför varje dag nästan hela dygnet med nyheter, sporthändelser, nöjesevent, familjereportage och insändare. Och jag är lika stolt över våra medarbetares förmåga att kunna leverera kvalitetsjournalistik.

Extra stolt är jag över det nya som vi har börjat med i höst och som redan har lockat många tittare – livesändningar av vissa lokala matcher samt direktsändning från vimlet på röda mattan vid Film i Västs 25-årsfest. Jag kan också utlova att det kommer fler livesändningar i höst och nästa år på ttela.se.

Sedan kan allt som är bra alltid bli bättre. Och det är här som du som läsare kommer in. Vi ska fokusera på de frågor som är viktiga för dig, din farmor, dina barn, dina grannar, vänner och arbetskamrater. Ja, helt enkelt på de frågor och ämnen som är viktigast i ditt liv här!

Tipsa oss om det som händer i ditt kvarter, på din arbetsplats eller inom det område som intresserar dig mest – så att vi kan granska för att bidra till en förbättring eller berätta för att inspirera andra!

[email protected] eller mig på [email protected]!

På återhörande!