Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

21-åring bortrövad och våldtagen

Den 21-åriga kvinnan vinkade av kompisgänget och skulle sedan återvända till nyårsfesten. Men hon kom aldrig tillbaka. För på Tunhemsvägen blev hon indragen i en svart skåpbil och våldtagen.

Polisen i Trollhättan rubricerar våldtäkten mot den unga kvinnan som grov. Enligt kvinnan ska övergreppet ha skett någon gång mellan klockan 23 till midnatt under lördagen då hon blev indragen i en svart Van med skjutdörrar på Tunhemsvägen i Trollhättan. Tre män i 40-årsåldern ska ha befunnit sig i bilen.

– 21-åringen har berättat att en körde, en annan höll fast henne och en tredje våldtog henne, uppger Thord Haraldsson vid länskriminalen.

Männen var helt okända för kvinnan och därför är också signalementen hon kunnat rapportera vaga. Efter övergreppet dumpade trion kvinnan längs vägen mellan Velanda och E45:an, där hon hittades av förbipasserande en bit in på nyårsdagen. 21-åringen fördes då till sjukhus. Polisen är nu intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser som kan sättas i samband med våldtäkten.

Polisen utreder ytterligare två anmälningar om sexuella övergrepp som ska ha inträffat under nyårshelgen. I båda fallen handlar det om kvinnor som utsatts för våldtäkt respektive försök till våldtäkt under fester i privata lägenheter i centrala Trollhättan. En av kvinnorna ska ha drabbats sedan hon gått och lagt sig för att vila i ett av bostadens rum. Den andra tror sig ha blivit drogad. Polisen har inga misstänkta gripna i nuläget.