Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Fyra skadade i kraftig krock vid MÅG

Vid 18.50 på fredagskvällen ska flera fordon, två personbilar och en skåpbil, ha krockat på E45 i höjd med Magnus Åberggymnasiet. Fyra personer har skadat sig i krocken.

– Det ska var tre bilar som har kolliderat, men skadeläget är oklart, säger Jenny Widén, presstalesman för polisen region väst.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på plats. Tre bärgare är också kallade till olycksplatsen som har skett i en korsning. 

Enligt ett vittne på platsen som TTELA pratat med fick stå i bilkö i 45 minuter, men vid 19.45 började trafiken rulla igen:

– Det är flera polisbilar, ambulanser och en brandbil, vad jag kan se. Nu passerade jag precis de krockade bilarna. Jag kan se två stycken bilar. Den ena bilen är rejält intryckt i sidan så det har nog varit en rejäl smäll.

Det var totalstopp i trafiken i minst 30 minuter i båda riktningarna under räddningsarbetet, men Räddningstjänsten sa strax innan klockan 20 att vägen var öppen igen.

Lite senare meddelade polisen på sin hemsida att två personer med oklara skador förts till sjukhus med ambulans och att två personer med lindriga skador fördes till vårdcentral. 

MEST LÄST