Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/4
ANNONS ▼

Arnold Schwarzenegger hyllas efter uppläxning

Ett internettroll skrev en dryg kommentar på Arnold Schwarzeneggers Facebooksida. Det accepterade inte Terminatorstjärnan och nu hyllas svaret: "Jag vet att du bara vill ha uppmärksamhet. Så låt mig vara tydlig: Om du fortsätter att gå denna väg kommer ingen minnas dig."

"Dessa killar inspirerar mig!" skrev Arnold Schwarzenegger tillsammans med ett videoklipp med ett gäng från Special Olympics. Med inlägget på Facebook ville Terminatorstjärnan hyllade de tävlande i Österrike.

Men ett negativt troll höll sorgligt nog inte med och levererade en minst sagt oförskämd kommentar, enligt nyhetssajten Huffington Post:

"OS är för de bästa atleterna i hela världen som ska tävla mot varandra och avgöra vem som är bäst. När mongon tävlar gör man det motsatta."

LÄS MER: Därför var Arnold Schwarzenegger i Göteborg

LÄS MER: Här gymmar Arnold - i Kungsbacka

Valde att inte blockera: "Ta deras väg"

Arnold Schwarzenegger accepterade inte kommentaren och skrev ett omfattande och dräpande svar. Han kallade kommentaren elak och korkad. Men Arnold Schwarzenegger ville inte radera den eller blocka användaren. I stället ville han lära trollet en läxa:

"Du har två möjliga vägar framför dig just nu. Jag lovar dig att dessa atleter har mer mod, medkänsla, intelligens och skicklighet än dig. Faktiskt mer av alla positiva mänskliga egenskaper. Så ta deras väg. Du skulle kunna lära av dem och försöka utmana dig själv. Att försöka ge tillbaka och bidra med något här i världen", skrev Arnold Schwarzenegger samtidigt som han varnade för den andra vägen:

"Eller så kan du stanna på din väg och fortsätta vara ett småaktigt, avundsjukt internettroll som inte bidrar med något här i världen utan bara hånar andra på grund av småsint avunsjuka. Jag vet att du bara vill ha uppmärksamhet. Så låt mig vara tydlig: Om du fortsätter att gå denna väg kommer ingen minnas dig."

Hyllas i sociala medier: "Perfekt"

Sedan dess har både trollet och Arnold Schwarzeneggers kommentar raderats. Men flera har hunnit ta skärmdumpar som nu sprids i sociala medier. Och Terminatorstjärnan hyllas rejält. Här är några av alla exempel:

MEST LÄST