Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Familjen Andersson
Familjen Andersson. I nya Sunefilmen ska familjen Andersson skaffa sommarstuga.

Vill du hänga med Sune på vita duken?

Tjejtjusaren Sune är snart tillbaka på vita duken. Vill du och dina klasskamrater vara med i filmen har ni chans att söka statistroller just nu.

Den 18 september börjar inspelningen av den nya Sunefilmen här i Västra Götaland.

Nu söks statister som ska få agera allt ifrån klasskamrater och arbetskollegor till bussresenärer och bandmedlemmar. Alla bosatta i Västra Götaland är välkomna att söka oavsett ålder och kön. Ingen erfarenhet krävs. De söker speciellt många barn i mellanstadieålder.

I Sune i Grekland - All Inclusive, Sune på bilsemester och Sune i fjällen har familjen Andersson gett sig ut på olika resor, men i den nya filmen är familjen på jakt efter en sommarstuga.

Publiken kommer kunna vänta sig nya skådespelare, ett nytt manus och en ny regissör vid namn Jon Holmberg, som, bland annat, regisserat Playa Del Sol, Swedish Dicks och Café Bärs.

Filmen spelas in hela hösten fram till den 17 november. Och sista ansökningsdag är 4 november.

Det finns även andra roliga statistjobb i Västra Götaland att söka just nu. Bland annat så är gänget bakom Lorry och kultfilmen YRROL nu tillbaks med den nya filmen Lyrro - Ut & Invandrarna. Filmen spelas in under september. Även tv- serien Springfloden söker statister till inspelningen av säsong två.

MEST LÄST