Magnus Schönberg tvingades lämna "Idol". Arkivbild.
Magnus Schönberg tvingades lämna "Idol". Arkivbild.

Magnus Schönberg åkte ut ur "Idol"

Det blir inget mer "Idol" för Magnus Schönberg – i fredagens program tvingades han lämna TV4-tävlingen.

ANNONS
|

Magnus Schönberg och Noah Gerstenfeld var de två som hade fått minst röster under kvällen, och det verkar dessutom ha varit jämnt. Med drygt tre minuter kvar av röstningen meddelade programledaren Pär Lernström att det endast skilde 20 stycken mellan de som hade fått minst antal.

Till sist var det Noah Gerstenfeld som knep den sista platsen, och Magnus Schönberg tvingades lämna tävlingen. I programmet, som hade temat "Svenska hits", framförde Magnus Schönberg "Ramlar" av Håkan Hellström.

- Man vet ju att det tar slut någon gång, det enda sättet är att vinna, annars vet man att man kommer göra det här någon gång. Men ska jag vara helt ärlig trodde jag inte att det skulle komma i kväll, säger Magnus Schönberg i "Idol extra".

ANNONS

Han berättar i programmet att han har fått ut mer av tävlingen, både som artist och person, än vad han kunde tro.

- Nu ska jag äntligen få åka hem och träffa min dotter, säger han i programmet.

Magnus Schönbergs framträdande mottogs av positiv kritik från juryn, som tyckte att han gjorde ett bra nummer. Magnus Schönberg är själv nöjd över sitt framträdande.

- Man får se det som att man drog iväg med en smäll, säger han i "Idol extra".

Kvar i tävlingen är nu åtta deltagare: Chris Kläfford, Erika Bitanji, Gabriel Cancela, Hanna Ferm, Jemima Hicintuka, Joakim Jakobsson, Kevin Klein och Noah Gerstenfeld.

"Idol" sänds fredagar 20.00 i TV4.

TT
ANNONS