Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/68
ANNONS ▼

Här avrundas Rullande åska

Håkan tar farväl, åtminstone för den här gången, med årets andra Ullevi-spelning. Följ vår liverapportering från folkfesten på Ullevi hela kvällen.

 

 

 

63 788 personer. Så många var det som såg Håkan Hellström på Ullevi igår – en spelning som belönades med fem fyrar av GP:s recensent Sofia Andersson.

Och ikväll är det dags igen. Lördagens spelning blir inte bara den sista i Rullande åska-turnén – det blir även den sista från Håkan Hellström på ett bra tag. Sedan väntar en lång period av vila för göteborgsprofilen.

Här är Rullande åskas tidigare gäster

Det är tredje året stjärnan besöker Ullevi och spelningarna sätter punkt för en turné som bland annat besökt  Berlin, Stockholm, Gävle, Umeå, Bergen, Bråvalla, Örebro, Karlstad, Borgholm och Malmö. Med sig på scen har Håkan bland annat haft Erik Lundin, Silvana Imam, Ola Salo, First Aid Kit, LaGaylia Frazier, Eva Dahlgren och mamma Christina Hellström. Vilka som gästar under kvällen återstår att se.

Då börjar vår live-bevakning

Strax efter klockan 18.00 kör vi på GP igång vår live-sändning som sedan går över till en chatt under kvällens spelning. Den drar igång 19.00. Vi kommer även att ha ett bildspel ovan som uppdateras med nya bilder hela kvällen lång. Var med och kommentera och ställ dina frågor till våra reportrar.

Vill du färska upp minnet eller bara få en känsla för fredagens spelning kan du klicka dig vidare till vår rapportering från fredagens spelning. Se bildspelet här.

MEST LÄST