Ola Salo glammar loss på Aqua Blå

Aqua Blå slår på stort första helgen i juni med sångaren Ola Salo. Den före detta The Ark-sångaren blir årets gästartist på den traditionella rock & schlagerallsången.

ANNONS
|

Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i The Ark, som lämnat många stora hits efter sig som till exempel "It takes a fool to remain sane" och "The worrying kind". The Ark hade sin storhetsperiod under första delen av 2000-talet och vann bland annat Melodifestovalen 2007. Bandet splittrades 2011 och efter det har Salo gjort sig en karriär som soloartist med framgång och fick bland annat väldigt mycket beröm för sin insats i musikalen Jesus Christ Superstar.

Aqua Blå, den traditionella sommar-och vattenfestivalen i Vänersborg, pågår under tre dagar mellan den 2-4 juni. I år blir det dessutom ett tioårsjubileum för Wedgie som husband på Stora scenen på Sanden.

ANNONS

– Årets gäst slår nog det mesta så här långt och vem passar bättre för ett jubileum än Ola Salo, en riktig glammig superstar med mängder av hits i bagaget, säger Joakim Säreborn i Wedgie.

ANNONS