Tysk trio rockade loss på Sanden

Rutig skjorta under en svart skinnjacka, spetsiga skor och bakåtslickat hår, eller en prickig vippig kjol, röda lackdetaljer och stort hår. Det var de outtalade klädkoderna för kvällen som de flesta verkat följa. Vem som var kvällens dragplåster gick det inte att ta miste på.

ANNONS
|

– Vi är här för att se The Baseballs, var publikens allmänna svar.

Trots att det länge såg mörkt ut på himlen klarnade det lagom tills Astrolites tog plats på scenen. Ett värdigt förband som gav fullt ös från första till sista ton och utnyttjade speltiden till max. Uno Eiving imponerade mest i bandet då han visade upp sina färdigheter, hur man på konstigaste sättet kunde spela på en ståbas.

De fick igång publiken som jobbade på bra med att dansa upp Sanden till en jättegyttjepöl. Inte ens den pryde kunde stå still.

Med frisyrerna på plats, självklart bakåtslickad á la Elvis, brast publiken ut i ett ostoppbart jubel när The Baseballs visade sig på scen.

ANNONS

When Love Takes Over blev första hiten ut följt av Don´t Cha.

Höftrörelserna från den tyska trion fick den kvinnliga delen av publiken att kippa efter andan. Det ständiga flirtandet med publiken gjorde inte saken bättre.

Hela bandet såg ut att ha otroligt kul på scenen. Killarna levererade hit efter hit, alla rockabillyversioner av moderna pop och rocklåtar och det svängde otroligt bra.

Bäst var det i upptempolåtarna när de körde kända hits som Rhiannas Umbrella, Kings of leons Sex on Fire, Beyonces Crazy in Love och Kate Perrys Hot’n Cold, som alla fungerade mycket bra i femtiotalstappning.

Det var tight, det var samspelt, det var fullt ös på Sanden igår kväll.

Var: Sanden

När: Torsdag

Hur: Medryckande

ANNONS