Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/3
ANNONS ▼

Ny kommunikationschef på Nevs

Mikael Östlund slutar och Fredrik Fryklund tillträder tjänsten som kommunikationschef på Nevs.

Mikael Östlund blir ny  kommunikationschef för Industriarbetsgivarna, och lämnar därför sin tjänst på Nevs.

Som ny kommunikationschef på Nevs har Fredrik Fryklund rekryterats, och han börjar på den 2 maj.

Fredrik Fryklund kommer närmast från GKN Aerospace, där han varit informationschef sedan 15 år, med ansvar för intern och extern kommunikation samt presskontakter.

– Jag vill rikta ett stort och ett mycket varmt tack till Mikael för hans insatser för Nevs. Mikael har varit en del av Nevs ända sedan starten, och när han nu fem år senare väljer att anta nya utmaningar önskar jag honom ett stort lycka, till säger Mattias Bergman, Nevs vd  i ett pressmeddelande.

–  Jag är glad att samtidigt kunna välkomna Fredrik Fryklund som ny kommunikationschef. Fredrik är en mycket rutinerad och erfaren press- och kommunikationsperson som kommer att starkt bidra till Nevs framgångar, fortsätter Bergman.

Fredrik Fryklund får titeln Director Communication & Public Affairs, och kommer att ingå i företagets ledningsgrupp. Han har en bred erfarenhet från kommunikationsområdet, både som kommunikatör och journalist. Tidigare har han bland annat varit informationschef på Trollhättan stad och nyhetschef på Trollhättans Tidning.

MEST LÄST