Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Så här festligt avslutades den förra Lilla Edet-mässan i april 2016. 6-7 april är det dags för en ny upplaga i Strömshallen. Bild: Elin Kullander

Ny Lilla Edetmässa i april

Nedräkningen har startat inför nästa Lilla Edet-mässa. I april är Strömshallen bokad i två dagar för företag och föreningar som vill visa upp sig. Och det blir gratis inträde.

Att det blir en ny Lilla Edet-mässa under våren 2019 bestämdes redan i somras, vilket TTELA också skrivit.

Efter det har planerna börjat ta lite mera konkret form. Arrangören Företagscentrum har spikat Strömshallen 6-7 april och nu går det även att boka plats på mässan.

Bra tillfälle

Flera företag har redan anammat det och anmält sig.

– Det här fogar samman oss företagare vilket har ett värde i sig, bland annat med sammanhållningen. Det är också ett bra tillfälle för nya företag och små företag med, som kanske inte syns på samma sätt som de lite större, att visa upp sig, berättar Håkan Jonsson, styrelsemedlem i Företagscentrum, tillika en av huvudsponsorerna med företaget Elon.

De övriga är Ica Boströms, Lilla Edets kommun, Edethus, Stendahls och Alekuriren.

Samma upplägg

Den förra mässan som arrangerades i april 2016 blev väldigt lyckad med 1800 besökare och 42 företag som ställde ut i Strömshallen under två dagar.

– Det blir väl i stort sett samma upplägg den här gången. Vi brukar försöka göra mässan vartannat år, men vi fick skjuta på det ett år den här gången, säger Håkan Jonsson.

Gratis

Man har även gjort klart med Jens Ericsson som konferencier.

– Det är också gratis inträde, påpekar Håkan Jonsson.