Sparkade polis – misstänks för våld mot tjänsteman

Polis larmades till Göta vid midnatt på tisdagen. I samband med händelsen ska en polis ha fått en spark på smalbenet och en kvinna misstänks nu för våld och hot mot tjänsteman.

ANNONS
|

Ett vittne ringde in till polisen strax före midnatt på tisdagskvällen och berättar att hen ser en kvinna och en man lysa med ficklampor in i en bil. Detta skriver polisen på sin hemsida. Det visar sig senare att de två varit inne i bilen också.

Patruller skickas till platsen och när dessa anländer springer mannen iväg från platsen. Polisen får uppgifter om vart mannen kan ha tagit vägen och gör då ett hembesök i en bostad där de påträffar de båda personerna. En husrannsakan görs i bostaden och där påträffar där en stulen el-cykel, vilken tas i beslag.

ANNONS

I samband med händelsen ska en polis ha fått en spark mot smalbenet meddelar Jacob Hellåker, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal. Vad hotet ska ha bestått i kan han inte svara på.

Kvinnan misstänks för narkotikabrott för eget bruk, häleri samt våld och hot mot tjänsteman. Mannen misstänks för narkotikabruk eget bruk. De två var på onsdagsförmiddagen inte frihetsberövade.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS