Misshandlade frun med elsladd – åtalas

En 40-årig man i Mellerud åtalas i Vänersborgs tingsrätt misstänkt för två fall av misshandel. Han ska bland annat ha slagit sin fru med en elsladd så hon fick blåmärken och svullnader.

ANNONS
|

Den första misshandeln inträffade 1 juli i år då han enligt åtalet ska ha slagit kvinnan i ansiktet så att hon fick en svullnad vid ögat. Två dagar senare ska han ha våldfört sig på henne igen, när hon skulle servera honom te på kvällen. Han ska ha börjat skrika förnedrande ord mot henne, kastade saker omkring sig och ska sedan dragit ner henne på golvet genom att dra henne i håret.

Efter det tog han en elsladd och gav henne fem-sex piskrapp över ryggen. Kvinnan fick också rivmärken på halsen av rappen. Hon blev då så rädd så att hon flydde in med barnen i ett annat rum och låste om sig. Polisen ska ha kommit till platsen, gripit honom för misshandeln och några dagar senare häktades han. På fredagen åtalades han misstänkt för två fall av misshandel. Mannen förnekar den första misshandeln och erkänner den andra, men vet inte hur den gått till.

ANNONS
ANNONS