Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/2
ANNONS ▼

Här är nedklottrade bilen som väcker engangemang

"Jag tror att många reagerar eftersom det blir personligt"

Bilden på den nedklottrade bilen har spridits på facebook. Den står parkerad på en parkering utanför Uddevalla och har väckt stor uppmärksamhet bland bilister som kört förbi. En av dem är Marcus Göthberg som nu söker ägaren till bilen. 

– Jag blir arg när någon går på en personlig ägodel på det här sättet. Det de som gjort det här måste förstå är att det drabbar någon. Det här kanske är en familj som bor ute i skogen och måste kunna använda bilen, säger han. 

Marcus Göthberg har själv erbjudit sig att transportera bort bilen. Och han är inte ensam om att engagera sig. Flera har regerat på hans publicerade bild och kommenterat.

"Så fruktansvärt onödigt o jävligt elakt" skriver någon. 

Och en annan har skrivit att det skulle kunna gå att ta bort klottret och att han har kunskapen att göra det. 
Först måste de hitta ägaren och på onsdagsförmiddagen har Marcus Götberg endast varit i kontakt med förre ägaren som precis sålt bilen. Den nye ägaren ska inte ha hunnit registrera bilen. 

– Jag tror att många reagerar eftersom det blir personligt. Man har ju kunnat se den här taggen på flera ställen i Trestadsområdet men man kanske inte känner lika starkt när det är klotter på en vägg. Det här är ju en personlig ägodel, säger Marcus Göthberg. 

LÄS MER: 

 

MEST LÄST