Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/241
ANNONS ▼

Kolla in TTELA:s hundutställning

TTELA:s hundutställning var en otroligt populär tävling. Långt över två(hund)ra bilder skickades in (se bildspel) och nu håller en jury på att välja vinnare bland alla fyrbenta vänner. Vilka de vinnande hundarna är berättar vi i dagarna!

TTELA vill att alla hundägare ska skicka in en bild på sin hund tillsammans med en motivering på varför den är så speciell.

Bidragen strömmar in och tävlingen avslutas den 27 januari.

Hunden Bella fyller snart 6 år.

Maj-Britt Westberg i Trollhättan är en av många som skickat in en bild på sin hund. Hon heter Bella och är en blandning mellan shetland sheepdog och cavalier king charles spaniel. Maj-Britt tror att många skickar in bilder på sina bästa vänner för att de älskar sina hundar så mycket.

– Det är kärlek, rent ut sagt, säger hon.

Bella betyder otroligt mycket för sin matte.

– Jag har opererats två gånger på kort tid och den kärlek man får av henne är obeskrivlig. När vi är ute och går och möter folk söker hon ögonkontakt med människor och nästan alla får ett leende på läpparna, säger Maj-Britt.

När Tommy Nilsson och hans fru, båda från Trollhättan, såg tävlingen i TTELA tänkte de att de hade så många fina bilder på sin hund Liten, som är en blandning

Hunden Liten blir 5 år i sommar.

mellan chihuahua och maltez – och varför inte skicka in en av dem?

– Liten glädjer oss varje dag och då tänkte vi att genom en bild på Liten så kan vi kanske glädja andra som inte har någon hund. Det finns ju de som har allergier eller av andra orsaker inte kan skaffa hund, säger Tommy.

Liten betyder allt för sin husse och matte.

– Liten sover med oss varje natt. Det är en stor hund i en liten kropp, säger Tommy.

Vinnaren kommer att, förutom att se sin hund i tryck i tidningen, även att vinna ett presentkort på 200 kronor. Tvåan belönas med ett presentkort på 100 kronor. För presentkorten kan man köpa djurartiklar i en lokal djurbutik.

Fortsätt nu att glädja andra och skicka in bild och motivering till: [email protected]

MEST LÄST