Ladda ner TTELA:s app – ny version här!

Allt fler väljer att läsa ttela.se i mobilen. Genom att ladda ner vår applikation får du de senaste nyheterna om vad som händer i din kommun.

ANNONS
|

Många är ni som vill läsa de senaste nyheterna i mobilen. Förra veckan hade TTELA 663000 sidvisningar i mobilen och 55000 unika besökare.

– Vi är naturligtvis glada och stolta över att alltfler följer oss via mobilen, säger Bodil Resare, chefredaktör på TTELA.

TTELA:s app är gratis att ladda ner via App Store eller Google Play för Android. Nu finns en ny version ute som är smidigare och lättare för våra läsare att använda. Har du inte redan uppdaterat appen till den senaste versionen så är det bara att gå in i App Store eller Google Play och göra det.

ANNONS

– På TTELA är vi glada och stolta över vår nyhetsapp eftersom det gör det möjligt för oss att med teknikens hjälp på ett snabbt sätt hålla dig som läsare uppdaterad. Vi tycker också att det är viktigt att de notiser vi skickar via appen ska vara angelägna och intressanta, säger Bodil Resare.

Genom att ladda ner appen får du de senaste nyheterna direkt till mobilen och du kan enkelt följa pågående nyhetshändelser eller idrottsevenemang.

– Vi uppdaterar regelbundet vår nyhetssajt ttela.se. Via appen kan du enkelt få de senaste nyheterna och aktuella händelserna förmedlade och analyserade till dig direkt – oavsett var du befinner dig. Om du som läsare också tillåter appen att skicka notiser till dig missar du inga stora nyheter eller uppseendeväckande händelser, säger Bodil Resare.

Med hjälp av appen kan du styra vilka nyheter du vill att vi ska uppmärksamma dig lite extra på. Är du främst intresserad av till exempelkultur/nöje kan du enkelt skräddarsy dina inställningar så att vi främst gör dig uppmärksam på händelser vi tror att just du är intresserad av.

ANNONS