Man död efter olycka – körde in i träd

En allvarlig singelolycka har inträffat utanför Munkedal där en personbil kört in i ett träd. En man är bekräftat död efter olyckan. Ambulanshelikopter larmades ut – men fick återvända på grund av dåligt väder.

ANNONS
|

Olyckan inträffade strax före kl 21.30 på onsdagen på länsväg 930 i höjd med Grinås.

Föraren var ensam i bilen och enligt polisen fördes personen skadad med ambulans till sjukhus. Strax innan klockan ett kunde polisen dock bekräfta att föraren dött av sina skador.

– Anhöriga är underrättade, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Enligt uppgift från platsen var kraschen våldsam. Efter kollisionen mot trädet ska bilen ha hamnat i ett djupare dike där svårtillgänglig terräng komplicerade räddningsarbetet.

Två ambulanser, fyra enheter från räddningstjänsten och polis skickades till platsen och vägen var avstängd under räddningsarbetet.

ANNONS

– Vi har tagit den kraschade bilen i beslag för teknisk undersökning, säger Magnus Nordqvist.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS