Nu finns konkurser, nystartade bolag och lagfarter på ttela.se.
Nu finns konkurser, nystartade bolag och lagfarter på ttela.se.

Nya grannar? Nu finns lagfarterna på sajten!

Vill du hålla koll på köpta och sålda fastigheter i TTELA:s område? Nu finns de senaste försäljningarna på TTELA :s sajt ttela.se! Dessutom erbjuds nu läsarna företagsnytt – information om nya företag och de som gått i konkurs.

ANNONS
|

– Allt fler efterfrågar information om fastighetsförsäljningar i närområdet, så det är roligt att kunna erbjuda detta för våra prenumeranter, säger Johannes Nilsson, nyhetschef och stf ansvarig utgivare på TTELA.

Lagfarter är något som tidigare enbart funnits i papperstidningen, från och med nu finns de även på ttela.se. Något annat nytt på sajten är information om nya företag och de senaste konkurserna.

Texterna produceras av en robot som är framtagen av företaget United Robots. De förvandlar alla lagfarter och företagsnytt till korta artiklar.

– Man kan hitta både lagfarter och företagsnytt på sajtens förstasidan, säger webbredaktör Suzanne Werner.

ANNONS

Informationen går också att hitta under varje kommuns undersajt.

- Både lagfarter och företagsnytt är något som folk är intresserade av och det har ett högt läsvärde, därför är det roligt kunna erbjuda våra prenumeranter detta även på sajten. En del ser det som lite "skvaller", säger Suzanne Werner.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS