Skars med glasflaska – polis söker misstänkt

En man misshandlades under natten i Bengtsfors och fick föras till sjukhus efter att ha blivit skuren med glasflaska. Polisen söker misstänkt person.

ANNONS
LocationBengtsfors||

Polisen larmades vid halv två-tiden natten mot lördag om en misshandel i Bengtsfors. Enligt det initiala uppgifterna skulle det röra sig om ett knivslagsmål.

– När vi kom fram till platsen visade det sig att det var en glasflaska som använts, säger Peter Adlersson, polisen presstalesperson i region Väst.

Det var en man i 30-årsåldern som hade skurits i armen och den misstänkta gärningsmannen hade försvunnit från platsen.

En anmälan om misshandel skrevs och den skadade mannen fördes till sjukhus för omplåstring.

– Vi eftersöker nu den här misstänkta personen. Han är känd av oss sedan tidigare och kommer hämtas in förr eller senare, säger Peter Adlersson, polisen presstalesperson i region Väst.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS