Nu lanserar TTELA ett dagligt nyhetsbrev. Här TTELA:s publisher Cecilia Frisk och nyhetschef Johannes Nilsson, som ger dig urvalet.
Nu lanserar TTELA ett dagligt nyhetsbrev. Här TTELA:s publisher Cecilia Frisk och nyhetschef Johannes Nilsson, som ger dig urvalet. Bild: Stefan Bennhage

Vi väljer nyheterna!

Här kommer ännu en förbättring från TTELA – ett daglig nyhetsmejl med det bästa utvalt för dig! Du som har fått detta nyhetsmejl har en prenumeration hos oss och kan via mejlet lättare hitta gobitar och extra intressanta nyheter från TTELA:s redaktioner – så att du inte missar dessa!

ANNONS

TTELA:s proffsiga och oberoende journalister ger dig och andra läsare unik kvalitetsjournalistik om lokala frågor, som ingen annan gör. Och vi satsar på att förbättra de lokala granskningarna och bevakningarna.

Vår bevakningstjänst Superlokalt ger dig möjlighet att följa lokala händelser och nyheter på ett unikt och nytt sätt och ingår för alla som prenumererar på TTELA.

Vi har det senaste halvåret anställt fem journalister för att utöka vår lokala bevakning.

Vi tror helhjärtat på den lokala journalistikens roll i de fyra kommuner som vi primärt bevakar – Vänersborg, Trollhättan, Mellerud och Lilla Edet. Vi satsar på att i ökad utsträckning granska, bevaka och rapportera de lokala frågor som berör och engagerar dig som läsare mest. Och vi har redan märkt att flera läsare gillar vårt ökade lokala engagemang.

ANNONS

Vi tror också helhjärtat på att unik journalistik har ett värde som är viktigt att betala för. Det kostar göra en tidning – oavsett om den kommer i brevlådan varje morgon eller till din mobil. Det kostar att fråga, undersöka, rapportera och att ta reda på fakta och åsikter, vilket innebär att vi inte kan göra detta gratis.

Jag kan också lova att vi ska fortsätta att förbättra vårt lokala innehåll så att det blir ännu bättre - både på ttela.se och i papperstidningen. Vi jobbar intensivt på redaktionen för att vässa vårt innehåll oberoende av hur du läser eller tittar på oss.

TTELA står också upp för det demokratiska samhället där en fri och öppen debatt är viktig. Vår insändarredaktör Susanne Engdahl-Jensen tar gärna emot dina åsikter om stort som smått. Du hittar ett smidigt formulär på ttela.se/åsikt. Eller så mejlar du insandare@ttela.se

Och vår ledarskribent Max Eskilsson fokuserar på de frågor som är viktigast lokalt och som engagerar alla som bor och arbetar här.

Har du synpunkter, åsikter eller tips till oss – hör av dig!

Ring oss på 0520-422724 eller mejla tipsa@ttela.se

Du kan också höra av dig till nyhetschef Johannes Nilssonjohannes.nilsson@ttela.se eller till mig Cecilia Frisk, på cecilia.frisk@ttela.se

ANNONS

t

ANNONS