Jordgubbar i tre olika sommardesserter
Det röda bäret är en välkänd symbol för den svenska sommaren. Saftiga, söta och med en syrlig friskhet som får Maria Zihammou att laga kladdkaka med punschgrädde, våfflor med kryddsocker och smulpaj till sommarens desserter och fikastunder.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
eller:
1 månad för 19 kr.
Därefter 50% rabatt i 3 månader.
Visa allt som ingår
Kommentarer
Kommentera
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.