Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Juniorkockar lär sig nya knep i köket

Vad innehåller maten? Hur skär man säkrast med en vass kniv? Hur panerar man kött? Lägger man ett blött papper under skärbrädan glider den inte när man skär. Sex killar mellan 10 och 12 år fick mer kunskap i köket när de lagade spännande maträtter på höstlovet.
Nyfiken på mer?

Denna artikel är en del av vårt Plusmärkta innehåll. Plus ger dig tillgång till hela innehållet i alla våra digitala kanaler när, var och hur du vill.
Om du genomför ett köp intygar du att du tagit del av våra Allmänna villkor och vår Integritetspolicy.

Bli kund

Skaffa Plus

Inget svenskt personnummer?
Inga problem - beställ här istället!

Eller

Redan kund

Perfekt! Då är det bara att logga in så kan du fortsätta läsa hela artikeln och allt annat på ttela.se * Plus ingår i alla våra prenumerationer

MEST LÄST