Avåkningar i besvärliga väglaget

Väglaget gjorde det besvärligt för trafikanterna på lördagskvällen och natten. Flera avåkningar larmades till räddningstjänsten.

ANNONS
LocationNorra Björke, Hjärtum, Riksväg 44, Håsten, Kungälvsvägen, Skälsbo||

En bilist körde i diket utmed Kungälvsvägen mot Hjärtum i höjd med Skälsbo vid 21-tiden. Ambulans och räddningstjänst ryckte ut och enligt uppgift ska en person förts till sjukhus. Skadeläget är oklart. Även polis var på platsen. Även polis var på platsen.

LÄS OCKSÅ: Vänersnö att vänta - trots att det är sommar

En och en halv timma senare körde nästa förare av vägen, riksväg 44, vid Håsten och infarten mot Norra Björke. Föraren var på mot Grästorp när bilen gled av vägen. Inte heller där behövdes ambulans och räddningstjänst. Istället väntade föraren på undsättning av en ditkallad person.

ANNONS

Strax innan midnatt inträffade nästa avåkning, också den vid Håsten på riksväg 44. Den här gången var det en bilist som körde från Grästorp mot Trollhättan och Vänersborg. Människorna i bilen klarade sig oskadda och ringde själva efter bärgningshjälp.

Ännu en halkolycka, och även den utan personskador, rapporterades klockan 00.30. Då körde en bilist av E45 strax innan eller efter rondellen i Korseberg i Vänersborg.

ANNONS