De två bilarna som var med i kökrocken vid Stenrösets camping fick bärgas.
De två bilarna som var med i kökrocken vid Stenrösets camping fick bärgas. Bild: Gabriel Andersson

Kökrock vid Stenrösets camping – flera skadade

En kökrock mellan två personbilar inträffade vid 15-tiden på E45 vid Stenrösets camping. Två personer är skadades i olyckan.

ANNONS
|

– Det har hänt några hundra meter norr om den andra olyckan som vi åkte på för ett tag sedan, så de har inget med varandra att göra. Det verkar vara en ganska så kraftig krock, en man och en kvinna ska vara skadade, ambulanspersonal kontrollerar dem på plats, säger Peter Grönros, inre befäl på Närf.

Under drygt två timmar var det stopp i nordlig riktning och begränsad framkomlighet i södergående riktning under räddningsarbetet.

Föraren i bilen som körde in i den andra bilen har förts till sjukhus.
Föraren i bilen som körde in i den andra bilen har förts till sjukhus. Bild: Gabriel Andersson

– Det är lite rörigt nu, med mycket folk på plats och flera polisbilar. Vi har en del att göra en stund framåt, säger Peter Grönros.

ANNONS

Reporter på plats säger att en av bilarna hade en helt intryckt front och den andra bilen har fått bakpartiet intryckt vid kollisionen.

Vid 15.30 var det fortfarande ganska rörigt på platsen och helt avstängt i norrgående riktning och begränsat i södergående.

– Det är mycket bilar i rörelse med fredagsrusningen, så du förstår att det kör ihop sig, säger Peter Grönros.

Daniel Mattsson, jourhavande förundersökningsledare hos polisen hade varit i kontakt med polispatrullen som närvarande vid olyckan.

– Det är två skadade och den ena, mannen, som körde på den andra bilen har förts till sjukhus. Vad gäller den andra så vet jag inte med säkerhet om personen fått åka till sjukhus, säger Daniel Mattsson.

Vid 16.30 hade både polis och räddningstjänst avslutat sitt arbete på platsen och trafiken rullade på igen.

ANNONS