Man stal från buss och härjade i arresten

En man i 50-årsåldern omhändertogs av polis på måndagseftermiddagen. Han misstänks bland annat ha stulit på en buss mellan Uddevalla och Trollhättan och ha gjort åverkan i arresten.

ANNONS

Mannen är i 50-årsåldern och hemmahörande i Trollhättan. På måndagseftermiddagen misstänks han ha stulit den hammare som man använder för att slå sönder glasrutor med från en buss på väg mellan Uddevalla och Trollhättan.

Väl framme i Trollhättan ska han sedan ha stulit mat i en butik i Oden.

Polisen omhändertog mannen enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer, och han sattes i arresten. Där lugnade han inte ned sig.

– Han har gjort åverkan i vår arrest – han slitit ner lite grejer där. Han är misstänkt för skadegörelse, för stöld från bussen och för ringa stöld från butiken, säger Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

ANNONS

Mannen kommer inte hållas kvar under natten utan beräknas släppas under måndagskvällen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS