Soldränkt motorfest på två hjul

På årets varmaste dag bjöds det på motorfest i Trollhättan. Vägen kantades av tvåhjuliga kraftpaket, men den värsta av dem alla hördes också mest.

ANNONS
|

Pierre Nehme visade stolt upp sin ombyggda Vrod på 1250 kubik custom och lät också publiken vid ett par tillfällen höra motorn tala, så att det ekade över hela området.

– Det är bara ramen som är från originalhojen. Det här är ju specialgrejer från custom-klassen. Mycket är i kolfiber, jag har plockar isär den och börjat om från början och hållt på i tre år, säger Pierre.

Så har den också vunnit förstapriser på Elmia-mässan, som bästa lack och bästa Street-bike. Många människor kommer fram och ställer frågor och tar bilder på vidundret.

– Det här är ett skönt ställe, det är rätt folk som är här, riktigt mc-folk, säger Pierre.

ANNONS

Denna lördag, när solen gassade från en klar himmel, var det fullproppat med folk, utanför Bike och längs med Lextorpsvägen och Lantmannavägen.

Det bjöds på allehanda underhållning, som stuntshow med Wheelie warriors och Fiddy-uppvisning av 50 sweden, Ale Trial-klubb hade uppvisning och den som ville kunde pröva fyrhjuling.

ANNONS