Minibuss i krock med älg på E45

En minibuss har krockat med en älg på E45 norr om Brålanda. Vägen stängdes av helt, men trafiken rullade åter vid klockan 16.

ANNONS
|

Räddningstjänsten larmades till en trafikolycka på E45 vid 15.20-tiden på söndagen. Det hela ska ha skett ett par kilometer norr om Brålanda.

Enligt de initiala uppgifterna från SOS Alarm rör det sig om en minibuss som krockat med en älg. Nio personer ska ha färdats i bussen, men i nuläget finns inga uppgifter om att någon lastats i ambulans.

– Alla var vakna och talbara när de ringde, men de ska undersökas av ambulanspersonal på plats, säger Johan Ytterberg, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Hur läget är med den skadade älgen är oklart, men jägare har kallats in. Enligt uppgift ska den inte längre vara kvar på platsen. Det finns även uppgifter om att en älgkalv varit med.

ANNONS

Enligt SOS Alarm var vägen helt avstängd i båda riktningar vid 15.40, men vid klockan klockan 16 uppger Johan Ytterberg att trafiken åter rullar på E45.

– Minibussens står parkerad på en rastplats. Vi börjar lämna där nu och trafiken flyter nu.

Ingen av de nio personerna i bilen ska ha behövt åka med ambulans.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS