Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  1/11

  Årets nyhet på Vänersborgsgalan

  Det finns många evenemang i Vänersborg. Nu ska TTELA:s läsare få chansen att rösta fram sin favorit. Den 6:e maj, på Vänersborgsgalan, kommer sedan årets evenemang att avslöjas. Bläddra i bildgalleriet ovan för att läsa om de nominerade bidragen, och rösta sedan i formuläret nedan!

  Rösta fram ditt favoritevenemang i omröstningsfältet! Bläddra i bildgalleriet ovan för att få mer info om varje nominerade evenemang.


  – Vi vill med detta pris uppmuntra de föreningar som redan har etablerade evenemang, stora som små, som gör mycket för vår stad, säger Malin Karlsson, verksamhetsutvecklare vid Forum Vänersborg, som är med och arrangerar galan.
   
  Arrangörerna hoppas att prispengarna, på 10 000 kronor till vinnaren, kommer att kunna användas till att utveckla verksamheten – eller förnya sig på olika sätt.
   
  Röstningen startar från och med nu, och håller på fram till att minglet på galan avslutats på galadagen. Finalisterna har tagits fram av en jury, bestående av representanter från bland annat Forum Vänersborg, TTELA och Vänersborgs kommun. 

  Vänersborgsgalan den 6 maj är den tredje i ordningen.