Arena Vänersborg är fullbokad

Våren 2017 kommer bli en fullspäckad historia för ansvariga för Arena Vänersborg. I nuläget är det endast två veckor i juni som inte är fulla med evenemang, utställningar och loppisar.

ANNONS
|

– Det viktigaste är att ha en kontinuitet, att vi på Arena Vänersborg anordnar bra evenemang åt kunder så att de vill komma tillbaka, säger Peter Nilson som är enhetschef.

Bland annat Bomässan kommer att arrangeras i arenan för åttonde året i rad. Andra evenemang som ingår i programmet under våren är New wine, Vänersborgsgalan och två loppisar.

Men årets riktigt stora bokning och nyhet är Europa Hippo Camp som kommer att hållas i juni. En fjärdedel av arenans golv byggs om till ridmanege med sand och sågspån. Flera lokala ridklubbar från närområdet kommer att vara involverade i förberedelserna. – Så det känns ju väldigt roligt såklart, säger Peter Nilson.

ANNONS

Planeringen och bygget av Arena Vänersborg var omdiskuterad och ifrågasatt. Men Peter Nilson säger att dealltid har haft bra tryck på evenemangsbokningar.

– Men det är klart att det känns roligt att det går bra. Det finns alltid folk som vill ifrågasätta och skapa debatt kring diverse saker. Det är jättekul att Arena Vänersborg används fullt ut.

ANNONS