Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Image - 1
Clara Karlsson har fått nog, nu hoppas hon att hennes brev ska förändra situationen på Hallevi IP.

Clara har fått nog – upprörd över Hallevi IP

I fredags gick det iväg ett brev till Vänersborgs kommun. Avsändare är 14-åriga Clara Karlsson och hon har fått nog över situationen på Hallevi idrottsplats. – Omklädningsrummen är jättedåliga och vi har fått höra att det finns mögel, säger hon till TTELA.

Clara Karlsson spelar i Wargön IK:s damlag och utvecklingslag. Efter träningar och matcher vill hon och många andra inte byta om eller duscha på Hallevi idrottsplats.

– Det är inte alls fräscht och många av omklädningsrummen delar dusch och då är det ofta killar som är där, säger hon.

Hon berättar att de under många års tid har fått höra från Vänersborgs kommun att en ombyggnation är på gång. Men ingenting har hänt och därför har Clara Karlsson nu skrivit ett brev till kommunen.

– Nästa år spelar vi i division 2 och kommer att möta lag som kommer längre ifrån och det blir pinsamt att ta emot dem. Jag hoppas att brevet kan göra så att de börjar bygga om innan seriestarten till våren, säger hon.

Samma dag som hon skickade brevet till kommunen postade hon det även på TTELA:s Facebooksida. Där har gensvaret varit stort under helgen. På mindre en två dygn har hennes inlägg delats 63 gånger och fått 427 gilla-markeringar och 37 kommentarer.

– Jag trodde inte att det skulle bli så stort, bara att några stycken till skulle bry sig. Men det är säkert bra att många fler engagerar sig och tycker att brevet är bra.

MEST LÄST