Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

sdltc44f2db-nh
(Arkivbild)

Hittade sovande man och kvinna i förrådet

De ska ha brutit upp ett källarförråd och sedan lagt sig för att sova. Nu åtalas en man och en kvinna misstänkta för flera brott.

En man och en kvinna åtalas vid Vänersborgs tingsrätt för bland annat olaga intrång. Det var i april i år som ägaren till ett förråd hittade de två personerna sovandes i hans förråd på en adress i Vänersborg.

Den 32-åriga kvinnan åtalas även för stöld vid två tillfällen, snatteri och ringa narkotikabrott.

Vid ett tillfälle ska kvinnan ha tagit en jacka hängandes inne på en frisörsalong medan ägaren av jackan klippte sig. Vid det andra stöldtillfället ska kvinnan ha tagit kläder inne i ett omklädningsrum på Hallevibadet i Vargön.

Den 33-årige mannen åtalas även för stöld samt ringa stöld. Den ringa stölden ska ha skett i en matvarubutik i Trollhättan då mannen ska ha kommit över en borrmaskin, slipskiva, samt klädesplagg, till ett sammanlagt värde på 610 kronor. Vid den andra stälden ska mannen ha tagit delat från en elcykel som stod parkerad vid resecentrum i Trollhättan.

Både mannen och kvinnan erkänner de faktiska omständigheterna gällande olaga intrång. Kvinnan erkänner ringa narkotikabrott och mannen erkänner ringa stöld.

MEST LÄST