Naturnära mässa på Hunneberg i helgen

Till helgen arrangeras traditionella Hunnebergs Outdoormässa, som är en aktivitets- och friluftsmässa där olika föreningar och företag visar upp sin verksamhet i sin naturliga miljö, i naturen.

ANNONS
|
Hunneberg outdoormässa.
Hunneberg outdoormässa.

Mässan utgår från Bergagården vid Kungajaktsmuseet där representanter från olika föreningar finns på plats för att informera och engagera besökarna ytterligare i frågor om natur och miljö. Därifrån slingrar sig promenadstigen runt området och på vägen finns möjlighet att testa alla de aktiviteter som finns på de olika föreningarnas och företagens stationer.

LÄS ÄVEN: Full fart på outdoormässan

Det är tredje året på raken som mässan arrangeras och för varje år har antalet besökare ökat. På plats finns en rad olika föreningar och företag som visar upp sina verksamheter, prova-på-aktiviteter, montrar och föreläsningar. Det ska finnas någonting för alla.

ANNONS

Några av aktiviteterna är Mountainbike, downhill, hajk, slackline, skytte och att följa uppvisningar av till exempel "gympa med hundar" och mycket mer. Det blir även tävlingar och chanser att vinna priser.

ANNONS