Skadade man med kökskniv – bråk på Restad gård

En man i 20-årsåldern sitter anhållen misstänkt för grov misshandel och grovt olaga hot efter att ha hotat en man med kniv och sedan knivskurit en annan.

ANNONS
|

Det var vid ettiden natten till lördag som polisen fick rycka ut till Restad gård, eftersom ett bråk hade blossat upp på asylboendet. Först hade fyra väktare fått ta hand om bråkstakarna och särat på de två. Den en bodde på asylboendet, medan den andra hälsade på.

– Först var det två personer som hade kommit i bråk om nånting och fallit genom ett fönster. Den ene hämtade också en kniv i köket och hotade den andre med kniven och sa att han skulle döda honom. Då kom en annan man och försökte avstyra bråket, men blev dåskuren med kniven i handloven, säger Sten Melander, jourhavande FU-ledare hos Trollhättepolisen.

ANNONS

Skadorna var inte allvarliga och mannen blev omplåstrad på plats. Gärningsmannen lämnade kniven på platsen och greps av polis. Senare blev han anhållen misstänkt för grov misshandel och grovt olaga hot.

Tidigare i veckan var det ett annat bråk på Restad gård där en man misshandlade och hotade flera personer. Mannen häktades i går misstänkt för försök till grov misshandel. Just nu ser polisen inga kopplingar mellan de två händelserna, men man kommer titta även på det fallet.

ANNONS