Anklagas för sex mord – polisen tror på fler

ANNONS
|

En 66-årig misstänkt seriemördare i Kanada anklagas formellt för ett sjätte mord sedan kvarlevorna efter ytterligare en man identifierats, rapporterar CBC och Toronto Star.

Offret var en srilankesisk 40-åring som anmäldes försvunnen i Toronto för åtta år sedan. Han uppges ha haft ett romantiskt förhållande med 66-åringen under flera års tid före försvinnandet.

Polisen fick upp spåret efter den misstänkte efter att i flera år ha utrett en rad försvinnanden av homosexuella män från ett gayvänligt område i Toronto.

66-åringen är landskapsarkitekt och tycks ha stått under övervakning, då polisen slog till och grep honom i samband med att han tog hem en ung man till sin lägenhet. När de kom in var han fastbunden vid en säng.

ANNONS

Sedan dess har polisen hittat sex personers kvarlevor i stora blomlådor vid ett hem där mannen arbetat. Tre av dem har identifierats och flera offer uppges ha haft relationer till 66-åringen.

Polisen berättar vid en presskonferens på fredagen att utgrävningarna fortsätter och att de förväntar sig ytterligare åtal.

TT
ANNONS