Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/15
ANNONS ▼

Kenza på listan över sämst klädda på MTV-galan

Svenska modebloggaren Kenza Zouiten är med på Daily Mails lista över sämst klädda på helgens MTV EMA-gala. - Min klänning jämförs med en gardin, skriver hon på bloggen.

Svenska modellen, entrepenören och modebloggaren Kenza Zouiten, 25, minglade på röda mattan under helgens MTV Europe Music Awards-gala i Rotterdam i Nederländerna. Klädd i en klänning från Balmain drog hon blickarna till sig på galan och visade stolt upp klänningen på sociala medier och bloggen.

"För mycket"

Men Daily Mails reporter var inte imponerad av svenska modestjärnans klädval som har hamnat med på den brittiska tidningens sämst klädda-lista.

"För mycket: Sociala medier-stjärnan Kenza kan vara en hit på nätet. Men på röda mattan misslyckades hon med att lysa i denna pråliga, fransiga gardinskapelsen", skriver kritikern

Via ett blogginlägg bemöter Kenza kritiken:

"Tydligen har jag hamnat på flera best dressed-listor, men även en worst dressed-lista där min klänning jämförs med en gardin (hell I’d love to have curtains like that!). Jag antar att smaken är som baken", skriver hon. 

Några andra som hamnade på sämst klädda-listan är brittiska sångerskan Charlie XCX, modellen Ann-Kathrin Brommel och brittiska sångerskan Anne-Marie. 

"Blev så glad"

På bloggen skriver Kenza att hon även fått mycket beröm för sin klänning:

"Jag har nog aldrig i hela mitt liv fått så många komplimanger som jag fick igår kväll. Främmande människor stoppade mig hela tiden för att berömma min look. Blev så himla glad!", skriver hon. 

GP har sökt Kenza Zouiten för en kommentar.

MEST LÄST