"Världens snyggaste brottsling" gör modesuccé

Det är nu två och ett halv år sedan "Världens snyggaste brottsling" dömdes. Nu går modellkarriären med full fart framåt. Under New York Fashion Week är 33-åriga Jeremy Meeks den största snackisen.

ANNONS
|

33-åriga Jeremy Meeks blev världskänd som "Världens snyggaste brottsling". Hans "mugshot" spreds som en löpeld på internet då han greps i samband med en polisrazzia för tre år sedan. Han dömdes sedan för olaga vapeninnehav och gängbrottslighet.

Men det var inte hans brott som väckte uppmärksamhet – utan hans utseende. Hans mugshot, det vill säga den bild som polisen tar i samband med gripandet, spreds över hela världen och Meeks utsågs till "världens sexigaste skurk". Sociala medier fylldes snart med suktande och ironiska inlägg om brottslingen, som ansågs vara "för snygg för att vara kriminell".

LÄS MER:"Sexigaste skurken" har lämnat fängelset – börjar jobba som modell

ANNONS

Sedan Jeremy Meeks kom ut ur fängelset för ett år sedan har han försökt sig på en modellkarriär. Under New York Fashion Week gjorde han succé på catwalken och är just nu den största snackisen. Det var under Philipp Pleinsshow på måndagen som "Världens snyggaste brottsling" dök upp och hans fans är lyriska i sociala medier. Här är några av alla reaktioner:

Se bilderna från catwalken i bildspelet ovan.

ANNONS