Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/112
ANNONS ▼

Tävlingen över – vinnare ska utses till bästa sommarbilden

Ett hundratal härliga bilder kom in till TTELA:s tävling där man fick skicka in sin bästa sommarbild. Tre vinnare tar hem två trisslotter var och vilka de är presenteras denna vecka.
Linda Gustawsons tävlingsbidrag. 

Linda Gustawson är en av många som skickat in ett bidrag till TTELAs bildtävling. Hennes bidrag är en solig bild på en hand fylld av jordgubbar.

– Det var bara helt underbart med jordgubbarna! Solen sken och man kände verkligen att nu är det äntligen sommar, säger Linda Gustawson.

En annan person som skickat in ett bidrag är Victoria Jensen. Hennes bild är tagen på Dalsland Center, turistbyrån i Mellerud. Hon berättar att det första man ser när man kommer in i receptionen är ett uppstoppat älghuvud som fått smeknamnet Mooses. 

Älgen Mooses fick en midsommarkrans. 

– Det har blivit en liten ordvits. Han är det första man ser när man kommer in, så många turister stannar upp och tar en selfie med honom! Eller en älgfie som vi kallar det, berättar Victoria Jensen.

Victoria hade fått i uppgift att göra en midsommarkrans till Mooses under midsommarhelgen, och skickade sen in bilden som togs av det färdiga resultatet till tävlingen.

Ett par som skickat in en lite blåsigare sommarbild är Håkan och Camilla Jansson. I juni var de ute och flög drake tillsammans med sin dotter Nova. 

– Det var på en kulle bakom skolan i Blålanda där man brukar åka pulka på vintern, så det blåste ordentligt när man kom upp lite, berättar Håkan Jansson.

Drakflygturen var den första för i år, och enligt Håkan lyckades man ha draken i luften i över en halv minut innan den seglade neråt igen. 

Nova Jansson flög drake en blåsig dag i Brålanda. 

 

MEST LÄST