IBK avslutade med förlust

Det blev en knapp förlust för IBK Vänersborg i säsongen sista match mot Stöpen (6-7), och en tiondeplats totalt i tabellen.

|

Det har varit ett ungt IBK Vänersborg som tagit sig an division 2 den här säsongen, och det har inte varit helt lätt.

Sju vinster, en oavgjord och 14 förluster är facit när vi summerar säsongen. Den sista förlusten kom på lördagen i en jämn match hemma mot Stöpen IBK.

Vänersborg fick en drömstart när de redan efter 45 sekunder satte 1-0 genom lagets skyttekung Mats Johansson (48 poäng totalt). Men innan perioden var över hade Stöpen vänt och kunde gå till vila med en 2-1-ledning

Men så i andra perioden tog IBK återigen över ledning genom mål av först Ludvig Wändal och sedan Hannes Gustavsson. Men det var sista gången hemmalaget var i ledning.

I stället övertog Stöpen den tio minuter in i andra och efter det fick IBK jaga. Man kvitterade också två gånger om (Mikael Karlsson, Tobias Carlsson och Filip Wändal), men det räckte inte. I stället blev det förlust med 6-7.

Nu får man summera säsongen innan man tar nya tag inför nästa.