Där satt den! Tvåstad KIK fortsätter att vinna.

Tvåstad KIK ångar på

Tvåstad KIK ångar på i damettan i innebandy. På söndagen kom fjärde raka segern via 11-3 (4-1, 2-1, 5-1) hemma mot Mullsjö.

|

Tvåstad KIK tog sin fjärde seger av fyra möjliga när man på söndagseftermiddagen besegrade Mullsjö med solklara 11-3.

Gästerna tog ledningen efter 28 sekunder, men när Maria Olsson kvitterade till 1-1 efter 11.50 var det början på slutet för gästerna.

– Vi har fått tillbaka många skadade spelare på sistone. Några av dem gjorde debut för säsongen i den här matchen. Därför tog det lite tid innan vi blev varma i kläderna och kom i gång, säger Christian Filipsson, tränare i Tvåstad KIK.

Med några snabba mål i slutet av den första perioden ryckte Tvåstad ifrån till 4-1. Maria Olsson, Negjimije Beka, Ximena Pettersson och Ebba Lidholm gjorde var sitt mål i den första perioden.

Mullsjö höll ihop någorlunda i den andra perioden, som hemmalaget vann med 2-1, men sedan var Tvåstad överlägset i den sista perioden och kunde gå ifrån till hela 11-3.

Ellen Svensson blev fyramålsskytt.

Tvåstad har nu full pott efter fyra spelade matcher och ligger tvåa i serien. Tre poäng bakom Fristads GoIF som har full poäng efter fem spelade matcher.

Christian Filipsson tror att Tvåstad kommer att göra upp med Fristad om seriesegern och kvalplatsen till allsvenskan.

– Sämre än tvåa blir vi inte. Det är Fristad eller Tvåstad som kommer att ta kvalplatsen, säger Filipsson.

Matchfakta

Tvåstad KIK-Mullsjö AIS 11-3 (4-1, 2-1, 5-1)

Målen; Tvåstad: Ellen Svensson 4, Negjimije Beka 2, Ximena Pettersson 2, Maria Olsson, Ebba Lidholm, Elin Johansson.

Utv: Tvåstad 1x2, Mullsjö 2x2.