Blåsut tappade ledningen – Vargön nära poäng

Historien upprepar sig för Blåsut. För andra matchen i rad tappar man 5-3-ledning till 5-5. För Vargöns BK blev det en knapp förlust mot Sunvära.

|

Blåsut vet hur man gör mål, dock inte hur man stoppar motståndarna från att göra lika många. För andra matchen i rad tappade Blåsut ledning med 5-3 till 5-5.

Man började dock matchen bra, efter 35 spelade minuter ledde man borta mot Mölndal med 3-0. Men man lyckades inte förvalta ledningen och matchen slutade 5-5.

Blåsuts mål gjordes av Markus Eriksson 2, Fredrik Källqvist 2 och Tobias Källqvist.

För Vargöns del blev det en jobbig start i mötet med Sunvära som var ordentligt på bettet under inledningen och ledde efter drygt 20 minuter med 3-0.

Kristoffer Ottosson gav hemmalaget nytt hopp med sitt hörnmål före pausen, men i andra ökade Sunvära på till 4-1. Erik Karlberg och Johan Nidsjö såg med varsitt mål till att slutkvarten blev spännande, men gästerna red ut stormen och vann med uddamålet. VBK vann hörnstatistiken med hela 17-7.