David Borvall kan vara på väg bort från IFK Vänersborg.
David Borvall kan vara på väg bort från IFK Vänersborg.

David dementerar rykten om flytt

När Kimmo Kyllönen bestämde sig för spel i IFK Vänersborg uppstod knivskarp konkurrens på målvaktssidan där David Borvall redan finns. Nu ryktas den sistnämnde vara på väg bort, något som Borvall dock själv dementerar.

ANNONS
|

David Borvall svarade för en stark insats den gångna säsongen i IFK Vänersborgs elitserielag och bestämde sig tidigt i våras för att teckna ett nytt tvåårsavtal med klubben. Men så blev det plötsligt klart att IK Tellus finländske landslagsmålvakt Kimmo Kyllönen också skrev på för kamratklubben.

Två riktigt bra elitseriemålvakter under samma tak skulle borga för en närmast unik målvaktskonkurrens. – Vår strategi har hela tiden varit att ha två bra målvakter i truppen, och vi vill ha konkurrens på alla platser i laget, säger IFK:s spelaransvarige Tommy Hjert.

David Borvall själv tar alla rykten med ro och poängterar: – Jag har kontrakt med IFK och det gäller. Samtidigt kan jag förstå att rykten uppstår i och med att Kimmo kom hit. Men som sagt, jag har kontrakt och har inga planer på att bryta det. Det snackas om Vetlanda? – Jag har pratat med min kompis "Skorven" (Jonas Persson, målvaktsveteranen) i Vetlanda, det är allt, säger David Borvall. Tommy Hjert igen: – Vi vill ha David kvar förutsatt att han verkligen själv vill det.

ANNONS
ANNONS