Linn Andersson svarade för hälften av VFK:s totalt sex mål i segermatchen mot Stenungsund.

Charmant spel gav stor VFK-seger

VFK-tränaren P-A Lundqvist uttryckte en viss oro inför hemmamötet med Stenungsunds IF på torsdagen. Men den oron visade sig vara obefogad och Lundqvists lag vann med stor marginal, 6-2 (4-0).

|

"Vi måste prestera på topp för att ta tre poäng", sa P-A Lundqvist i förhandssnacket inför matchen mot Stenungsund. Och det var precis vad som skedde. – I den första halvleken spelade vi nog säsongens bästa fotboll, både bakåt och framåt. Det var helt charmant, på gränsen till prickfritt, kommenterade en mycket belåten P-A Lundqvist.

VFK såg med den spelmässigt sett mycket fina insatsen till att effektivt döda all spänning redan till pausvilan. Då visade resultattavlan 4-0. – I andra blev det svårt att bibehålla samma spel och prestation, så det blev mest att vi spelade av matchen. Men vi vann förstås helt rättvist, menade Lundqvist.

Linn Andersson hade en stor dag och svarade för tre av målen. Sajra Fejzic gjorde två och lagkaptenen Josefin Berg det återstående. Hela laget var bra, men Linn Andersson stack ut lite mer än de övriga. Med segern toppar VFK tabellen, två poäng före Skoftebyn som dock har en match mindre spelad (Herrestad hemma fredag kväll).