Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

fct00_19
Dragan Bogdanovic, med förflutet i FC Trollhättan, har skrivit på för Skoftebyn.

Dragan återvänder till Skoftebyn

Han har inte spelat en match på flera år, men nu har Dragan Bogdanovic bestämt sig för att återuppta karriären i Skoftebyns IF.

Dragan Bogdanovic spelade sin sista match i november 2014, då med FC Trollhättan. Sedan dess har han dragits med skadeproblem. Men nu har han bestämt sig för att återuppta karriären till Skoftebyn.

– Det är ett jättefint och positivt nyförvärv, vi får en smart och bolltrygg spelare. Jag är glad att han valde att komma tillbaka till Skoftebyn, säger Tobias Karnevi, tränare för Skoftebyns IF.

Dragan har redan varit igång och tränat med laget i ett par månader. De tidigare skadorna han har haft har han inte känt av men däremot har han dragit på sig en del överbelastningsskador. För tillfället har han en bristning i vaden och kör rehabträning.

– Han kommer inte vara spelklar den närmaste månaden, men han kommer vara med och träna lite lätt från nästa vecka, säger Karnevi.

Men skadorna är inget som oroar Skoftebyn.

– Han kommer att få den tiden han behöver för att bli helt fräsch i sin kropp. Det är ingen idé att förhasta fram något.

Mycket talar för att Dragan Bogdanovic blir Skoftebyns sista värvning innan övergångsfönstret stänger på fredag.

– Vi har den truppen vi har och får jobba med det materialet. Vi har två långtidsskador så något eller några namn till hade inte varit fel. Men tiden är knapp, det måste vara klart till fredag, säger Karnevi.

MEST LÄST