Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
PROVA

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 49 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Förlust mot tabelljumbon för TBoIS

Kamp, hawaiifotboll och missade målchanser. Det var vad torsdagskvällen i Göteborg bjöd på för Trollhättans BoIS.

För en vecka sedan mötte Trollhättans BoIS Kongahälla, en match som slutade 0-0 efter en hel drös missade målchanser från TBoIS sida. Torsdagskvällen fortsatte på ungefär samma sätt när laget var på besök i Göteborg. Tabelljumbon Kortedala stod för motståndet och slutresultatet blev 1-0 till hemmalaget.

– Det var en ganska jämn match med mycket kamp. I första halvlek var det mycket hawaiifotboll. Vi skapar en del vassa chanser men vi får inte dit bollen, säger Andreas Karlsson Wingård, tränare i TBoIS.

Inte heller Kortedala lyckades sätta sina chanser och publiken på plats fick inte se ett enda mål i första halvlek.

Det blev ingen större skillnad på andra halvlek utan kampen fortsatte och likaså de missade målchanserna. I alla fall till den 75:e matchminuten då Kortedala kan ta ledningen genom sin lagkapten Ihab Yasin.

– Sedan mobiliserar vi för att få till en kvittering. Men det går inte riktigt vår väg just nu, säger Karlsson Wingård.

Torsdagskvällens förlust innebär att TBoIS fortfarande återfinns i nedre delen av tabellen med endast en vinst hittills.

– Det är klart att det känns lite motigt just nu, men vi har samtidigt gått upp en nivå och möter bra fotbollslag. Jag tycker vi har varit med i alla matchen men vi får inte riktigt den utdelning vi behöver, säger Andreas Karlsson Wingård.

Matchfakta

Kortedala-TBoIS 1-0 (0-0)

Målen: 1-0 (75) Ihab Yasin

Domare: Linuz Söderberg

 

MEST LÄST